Monday, June 28, 2010

PRODUK AURA SERI & AURA GENIUS

Aura Seri & Aura Genius
Aura Seri

Adakalanya kita mengalami mengalami rasa gelisah dan marah tidak menentu, tidak boleh tidur, stress kerana bebanan kerja yang banyak dan keadaan persekitaran yang merimaskan. Salah satu cara yang dapat membantu anda menenangkan semula diri adalah dengan menggunakan Aura Seri.

Aura Seri ialah minyak aromaterapi yg terdiri drpd adunan 7 pati minyak bunga-bungaan, membantu untuk mencuci atau membersihkan aura badan yg kotor, bocor, tidak seimbang dan tidak harmoni sehingga menimbulkan masalah. Ia bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikkan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, tampil lebih berkeyakinan, mudah didampingi, lebih disayangi, berpenampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

Titiskan 3-7 titis untuk mengalami mandian kerohanian yang menakjubkan aalah menyamai kekuatan mandian bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam tidak bermaya dan menyebabkan wajah anda suram, pucat, tidak berseri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu meningkatkan seri di wajah anda. Selain dari itu, ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.


Kebaikan Aura Seri
* Menaikkan seri wajah anda
* Mempertingkatkan proses awet muda
* Memberikan ketenangan ke tahap Alpha
* Memelihara kesabaran dan kerohanian diri dalaman
* Tampil lebih berkeyakinan dan berkarisma tinggi
* Menguatkan daya penarik anda
* Menstabilkan emosi, spritual, mental dan fizikal
* Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif
* Meredakan stress dan kemurungan
* Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta
* Mengharumkan aura tubuh anda
* Perlindungan psikik dan ganguan unsur-unsur asing
* Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

Cara Penggunaan

Untuk Mandian Aura :-

Titiskan 3-7 titis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.

Untuk Penyeri Aura wajah :-
Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.


Apakah keistimewaan Aura Seri?

Aura seri mampu menjadikan diri kelihatan cantik, awet muda, berseri, segar dan mencerahkan kulit. Selain itu, ia juga boleh membuang toksik seperti asic, merkuri dan bahan kimia pada alat solek yang telah sebati dengan kulit. Malah boleh juga membuang sel mati dan lemak yg tidak diperlukan pada kulit. Inilah keistimewaan Aura Seri yg tidak dimiliki oleh produk kecantikan lain.
RM68.00


Aura Genius

Ramai orang keliru dan sering menganggap AuraGenius adalah khusus untuk kanak-kanak. Sebenarnya formula AuraGenius adalah untuk kegunaan semua golongan iaitu kanak-kana dan juga orang dewasa. Ianya adalah untuk mencerdaskan minda dan membentuk perkembangan diri yang positif. AuraGenius mempunyai frekuensi tenaga yang sesuai untuk otak dan ianya akan melambatkan proses penuaan. Sekiranya anda mengambil AuraGenius setiap hari, maka ia akan menstabilkan otak anda kepada tahap yang tinggi.

Selain dari meningkatkan daya kreativiti ia juga dapat membina daya ketahanan diri yang kental. AuraGenius mempunyai warna-warna yang kelat seprti lotus atau teratai. Konsep penggunaan AuraGenius adaah sama dengan AuraSeri. Adunan minyak pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan 'Lotus Energy' ini khusus bagi merangsang 'Crown Chakra' dibahagian otak mampu membuka minda anak anda semekar teratai lagi harum, memperbaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri. AuraGenius yang dipertenagakan lagi dengan butiran tenaga kristal di dalam setiap botol mampu mengerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga cakera yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.

Aura Genius adalah satu-satunya formula istimewa yang mampu membangunkan SQ (Spiritual Intelligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina personaliti unggul.

Kebaikan Aura Genius


Mengembalikan semangat ingin belajar
membukakan minda dan menjernihkan fikiran
Membukakan ilham dan kreativiti
Menguatkan daya ingatan
Mencerdaskan daya pemikiran sihat
Keupayaan berfikir yang tinggi
Menguatkan daya tumpuan
Mempunyai minda yang positif dah cemerlang
Meningkatkan daya imaginasi dan dan visualisasi
Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi
Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi
Meningkatkan kecerdasaan kerohanian
Membina personaliti cemerlang dan unggul

Cara Penggunaan
Basahkan muka, telinga dan keseluruhan bahagian kepala dengan air sejuk atau air zam zam. Titiskan setitis Aura Genius ditapak tangan, gosokkan dan sapu dikeseluruhan bahagian muka dan kepala.

*** Untuk Kegunaan luaran sahaja.
RM88.00